Vader viert Valentijnsdag

Vaders, We zijn een beetje teveel afwezig de laatste weken. Het is nogal druk. Het dagelijks leven laat soms weinig ruimte over voor de leuke, ontspannende dingen. Wij vermoeden dat u, vader, er zich iets bij voor kunt stellen. Wij beloven beterschap.

De Liefde

Vandaag presenteert Vaderland u naar alle waarschijnlijkheid een overbodige bericht, vaders. Want waarschijnlijk staat u dit te lezen, wachtend in een rij voor een kassa. Uw telefoon in uw vrije hand en balancerend op de andere arm de bos met rozen, een goed boek, een fles van haar favoriete bloemenwater en een pond chocolade. Laat het niet zomaar voorbij gaan. U hoeft echt niet perse een handgeschreven liefdesverklaring in te leveren maar flikker morgenochtend ook niet gelijk, knipogend, dat eetbaar ondergoed en een fles massageolie op het bed. Kies de middenweg. Pak het een beetje stijlvol aan. Als u dit niet van plan was, dan heeft u nu nog even de tijd.

 

 

Leve de Liefde

Misschien bent u wel zo’n vader en echtgenoot die overal briesend verkondigt dat hij aan al die commerciële rommel niet meedoet. Valentijnsdag, het is een smerig complot van de detailhandel om uw zuurverdiende geld uit uw zak te kloppen. Daar mag in de basis natuurlijk weinig tegen in te brengen zijn maar Vaderland gaat daar niet in mee. Vrek. Zonder al die prachtige vrouwen en mannen naast wie we iedere dag wakker worden is het hier een bitter, zwart bewolkt tranendal. Daar mogen we best vaker bij  stilstaan. Daarom: vier Valentijnsdag. Verwen die moeders en vaders. We staan voor eeuwig bij ze in het krijt.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088