Vader laat zijn stem horen deel 2

Stemwijzer

Vaders, de verkiezingen. Er is geen ontkomen aan en zo hoort het ook. We willen u niet onnodig lastig vallen met nog meer informatie. De onuitputtelijke, kolkende nieuws- en campagnestroom die dagelijks door alle digitale en traditionele kanalen heen raast is amper bij te houden. Maar mocht u nog steeds niet zeker zijn van uw keuze dan wil Vaderland toch even zeker weten dat u van het volgende op de hoogte bent. U struikelt bijna over de kieswijzers. Maar deze kieswijzer, De StemWijsOuders, is voor alle vaders en moeders de moeite waard om een keer in te vullen.

 

 

Ouderschap en onderwijs

De organisaties Ouders en Onderwijs en Voor werkende ouders hebben deze hulplijn in het leven geroepen. De stemwijzer heeft zo zijn beperkingen. De onderwerpen die in deze zeventien stellingen worden belicht beperken zich enkel tot het reguliere lager en middelbaar onderwijs en het combineren van ouderschap en werk. Of de uitkomst u dichter bij een keus zal brengen, u zal doen wankelen of juist bevestigen in wat u al van plan was kunnen wij geenszins inschatten. Maar het is toch fijn om eens overzichtelijk op een rijtje te zien wat de partijen op dit vlak voor ogen hebben.

Democratie

Overmorgen staan we weer in dat hokje vaders. Krijgen we gewoon weer de kans om actief richting te geven aan onze toekomst en die van onze kinderen. Wat een geluksvogels zijn we toch. Daar mogen we best vaker bij stilstaan. Lang leve de democratie.

 

Foto: StemWijsOuders

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088