Over ons

Het vaderschap. Laten we er niet om heen draaien. Het is geen kleinigheid noch een onverdeeld genoegen. En af en toe is een beetje hulp meer dan welkom. Vaderland biedt die helpende hand. Wij zijn er voor iedere vader. Van de jonge, verse vader die vol van trots, maar met een bonkend vraagteken in het hoofd, zich afvraagt hoe hij dit avontuur op de rails gaat krijgen tot aan de ervaren padre de familia.

Dit klinkt als een digitaal hengstenbal en dat is het ook. Maar laat één ding duidelijk zijn, iedereen is welkom. Ook al die ontelbare, onmisbare, lieve, zachte, prachtige, fantastische moeders die helemaal zijn afgestompt door die valse roze wolk mantra, hebben aan het Vaderland een veilige, verfrissende haven. Maar vergeet één ding niet. In het Vaderland staan de mannen centraal. Zoekt u een wondermiddel tegen tepelkloven dan bent u hier misschien niet op de juiste plaats.

Plek voor vaders

Vaderland biedt een dynamische, onconventionele, praktische gids vol goede ideeën voor de moderne vader die niet bang is om van de geijkte paden af te dwalen. Als een weerloos schaap achter de laatste trends aanhollen is geen kunst. Dit is de plek voor de vaders die hun eigen weg durven te zoeken. Er is zoveel meer te vinden, te beleven, te proeven en te doen met uw spruit dan dat er op het eerste oog voor handen is. Wordt een reisgenoot op onze zoektocht door ons Vaderland. Geen onderwerp gaan wij uit de weg. Het maakt niet uit of u een verse wolk verwacht of dat er inmiddels al een onhandig slungelende, hormonaal aangedreven zoon of dochter door uw huis dwaalt. Wij streven ernaar om iedere vader op maat van dienst te zijn. Van de wieg tot aan de verhuisdag naar het eerste aftandse studentenhol. Vaderland zoekt voor u dagelijks naar de leukste, verrassendste, beste, handigste tips, trips, tricks en gadgets over het vaderschap. Zodat u, vader, de onuitputtelijke, standvastige baken vol goede ideeën en doorleefd advies kan zijn die uw kind verdient.

Wijsheid

Het volgende kunt zich wellicht terecht afvragen. Waar haalt Vaderland deze wijsheid in hemelsnaam vandaan? Het antwoord is eenvoudig. Wij, uw gidsen door dit vaderland, delen hetzelfde reisdoel. Wij voeden tegelijkertijd met u onze kinderen op. Ook wij zijn iedere dag op zoek naar de beste, leukste en meest verantwoorde manier om het ultieme doel te bereiken. De kick van het gelukkig zien opgroeien van die lieve, speciale, bij vlagen onuitstaanbare, bloedjes van kinderen.

Laten we het vaderschap bij de ballen grijpen en er alles uitsleuren wat erin zit. We mogen dan wel verstrikt zitten in die schitterende oncontroleerbare draaikolk van liefde, onzekerheid, angst, en trots maar we staan er niet alleen voor in het Vaderland. Aan de slag en geen gezeur, u heeft het er zelf naar gemaakt.

Welkom in Vaderland