• sportief sportief

Vader turnt er flink op los

Bent u nog een beetje sportief vader? Ik bedoel natuurlijk niet dat u zich elke zondag als een ware altleet in het net te strakke lycra pakje hijst en als een ware MAMIL (Middle Aged Man In Lycra) over de Nederlandse polderwegen raast. Dat u bij het voetballen in de 6e klasse van het zaterdagamateurvoetbal altijd als eerste op het veld staat of dat u doordeweeks wel eens een lopende band op de fitness bewandeld. Nee, echt sportief.

 

My Gym Dad

Tuurlijk, u bent nog jong, vitaal en fit. Ik had het ook niet over u maar over die anderen. De 41-jarige Australische vader Ash Mills is net zo’n vader als u, sportief, fanatiek en niks is te gek. Ash doet namelijk alle turnoefeningen van zijn 9-jarige dochter Alex na en plaatst hiervan foto’s en filmpjes op Instagram.

 

 

 

Het levert soms hilarische beelden op en inmiddels meer dan 110.000 volgers. U hoeft zich geen zorgen te maken want het gaat bijna altijd goed. Vader Ash is pas één keer geblesseerd geraakt dus er is nog hoop voor u vader. We zien de foto’s graag tegemoet.

Prettige wedstrijd.

 

Bron: Youtube/Cater Clips

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088