Vader, stoei eens wat vaker.

Stoeien

Vaders, wij wisten het natuurlijk al veel langer. Stoeien is goed voor u en uw kind. Vaderland zegt bewust kind want er zijn natuurlijk legio schitterende dochters die graag een paar rondes tegen vader in de huiselijke ring staan. Toch kunnen wij ons ook weer goed voorstellen dat het voor een vader mentaal een stukje zwaarder is om uw popperige, snoezige dochter eens stevig in een hoofdklem te leggen. Maar ga gerust u gang, die vrouwen kunnen echt wel tegen een stootje. Dat weet u inmiddels zelf ook wel.

4129325609_dcec53105e
Foto: Photopin

Leerzaam stoeien

Lees dit artikel eens dat Ouders van nu onlangs publiceerde. U ziet uw partner misschien wel eens afkeurend kijken als u die harige, knokkige vuist van u weer eens diep in dat schoudertje plant. En de vorige keer dat u met u volle gewicht op dat lijfje ging liggen, net zolang tot u een weggemoffelde genadekreet hoorde, werd u evenmin in dank afgenomen. Maar vaders weten het, dit zijn onbetaalbare momenten. U heeft aandacht en tijd voor elkaar. U kunt in dit spel aangeven waar grenzen liggen en hoe die te respecteren. Agressie, spanning en angst zijn sterke emoties en uw kind kan al uw hulp gebruiken om dat lastige en intense gevoel te beheersen en eigen te maken.

 

Liefdevol stoeien

Dus vaders, gooi die kleine met een gerust hart nog eens over die bank heen. Laat uw volledig afrossen en zijg als een verslagen gladiator naar de grond, laat u kind zich laven aan de zoete smaak van de overwinning. Neem na afloop samen op de bank een ijsje praat met elkaar over alles wat jullie kunnen bedenken en bekijk elkaars oorlogswonden. U zult zien, zo’n blauwe plek is goud waard. Maar laat vooral ook u zachte kant spreken. Knuffel en kroel, zo vaak u kan. Want er telt maar één ding, liefde vaders, liefde!

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088