Vader gaat naar school

School

Vaders, laten we het eens over school hebben. Tijdens de eerste vier levensjaren pruttelt het kroost lekker door de baby en peuterfase heen. Vaderland wil zeker niet beweren dat dit een weg zonder obstakels is.  Maar iedere vader die al wat verder op het pad is geraakt weet het, de echte zorgen en belangrijke beslissingen dienen zich pas later aan. Uw gastheren in dit Vaderland kwamen elkaar afgelopen weekend tegen tijdens de gang langs de jaarlijkse open dagen van de middelbare scholen.

De volgende stap

We zouden zweren dat er pas een paar maanden zijn verstreken sinds die slungelige, vroeg puberende druiven hun luiers lagen vol te persen op het speelkleed. Maar er zijn inmiddels tien jaar voorbij geraasd en het echte, grote leven staat ongenadig en keihard op de deur te rammen. De eerste niveau bepalende testen zijn inmiddels gemaakt en een voorlopig advies is binnen. Nu moet er voorzichtig aan de volgende stap worden gedacht.

 

Een oerwoud aan opties

Zo jong en dan al voor een zo’n belangrijke keuze komen te staan, het valt niet mee. Maar wij staan voor die kinderen klaar, of niet dan vader? Daarom vaders, zullen we alert zijn. Kies samen een school uit die het beste in uw kind naar boven kan halen. Er is zoveel keus tegenwoordig dat iedere hulplijn is meegenomen. Zoals gezegd, wij staan momenteel zelf voor deze keuze en we zijn er nog niet uit. Definitieve adviezen, daar blijven wij ver vandaan. We gaan u niets opdringen, u weet zelf als geen andere wat goed is voor uw kind. Maar misschien kunnen we een eindje met elkaar oplopen en elkaar op de hoogte houden van alles dat we tegenkomen tijdens deze zoektocht. Laten we laagdrempelig van start gaan. Er zijn zoveel verschillende scholen en vormen van onderwijs. Dat is het eerste obstakel. Wat pas het beste bij uw kind? Kijk hier misschien eens even. Hier worden de onderwijsvormen even overzichtelijk op een rij gezet. Wordt vervolgt vaders.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088