Vader fotografeert dochter

Fotograferen. Natuurlijk legt u graag uw zoon, dochter, of gehele kroost vast op de gevoelige plaat. Zeker de vakantiekiekjes, zo op de laatste dagen, mooi gebronsd een uurtje of wat poseren tegen de ondergaande zon. Wat zullen opa en oma weer blij verrast zijn met weer een mooi portret van de kleinkinderen.

Fotograaf

De tijd van digitale fotografie heeft van elke vader al snel een zelfbenoemd top amateurfotograaf gemaakt. Het online cursusje photoshop erbij en de effectjes zijn niet meer weg denken. Blurretje hier, kleurtje daar, elk portret rolt als een waar kunstwerk uit de printer van de lokale copyshop.

Bill Gekas

De Australische fotograaf Bill Gekas fotografeert ook graag, voor zijn vak. Hij won al meerdere awards en werd al vaak gepubliceerd met een reeks portretten van zijn dochter. Hij portretteert haar in kleding en settings van Nederlandse, Vlaamse en Italiaanse meesters uit de renaissance. Bekijk hieronder enkele van zijn foto’s en laat u inspireren voor de volgende familie shoot.

6dwb0W5

a7nzjyK

fSlYeXu

gLa2gUp

mACyJ34

o56PxMp

Bron en photo’s ©Bill Gekas

 

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088