Op naar het vader/zoon weekend in Dalfsen!

 

Vakantie voor twee

Vaders, het is tijd voor een vader/zoon weekend. En dat gaat u regelen. De zomervakantie op eigen houtje inplannen kan wel eens wat druk op de relatie leggen waar u niet direct op zit te wachten. Maar dit is een kolfje naar de vaderhand, dit moet lukken. Pak de kalender van 2017 er maar bij want volgend jaar gaat u samen met uw zoon naar Dalfsen. Dat is naar eigen zeggen het groenste dorp van Nederland. Zoekt u het maar even op. Op zich is dat geen reden genoeg om Vaderland in beweging te krijgen. Maar het feit dat ze daar in die groene oase op het camping Starnbosch al tien jaar lang snappen dat vaders en zonen tijd nodig hebben om die speciale band te vieren en consolideren, is dat zeker wel.

Mannendingen

Een paar maanden geleden  hielden ze daar de negende editie van dit bijzondere weekend. U begrijpt, er komt een bijzondere jubileumeditie aan die u niet mag missen. Vaderland zal de ontwikkelingen in de komende maanden streng in de gaten houden. Volgend jaar zal daar van 27 tot 29 mei voor de tiende keer het Vaderen Zoon weekend plaatsvinden. Wat ze daar dan gaan doen?  De organisatie maakt zich er met de summiere maar overduidelijke omschrijving: ‘mannendingen’ vanaf. Weinig woorden, maar precies wat we willen horen. Het doet het Vaderland vermoeden dat het helemaal goed gaat komen daar in Dalfsen. Aanmelden!

13936324307_fa9cdee5da_b

( Moeders, laten we elkaar niet voor de gek houden.Vader gaat dit waarschijnlijk vergeten. De kans is erg groot dat jullie ook dit voor die mannen gaan regelen, alvast bedankt namens vader en zoon.)

 

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088