Vader en zijn Koffie, gadget 2

Goedemorgen

Vader, bent u zo’n man die bij het krieken van de dag van pure levenslust wakker wordt? Loopt u ruim als eerste al gewassen en geschoren door het huis heen te fluiten? Of bent u zo’n vader die iedere ochtend begint met een ongecoördineerde meppartij in de richting van uw wekker en bent u in de basis, voordat er een sloot koffie naar binnen is gegooid, een niet aanspreekbare klomp vlees met een hartslag.

Wellicht bent u een jonge vader, die er ’s nachts nog een paar keer uit moet voor een fles of/en een gevulde pamper. Een routine die vroeg of laat de felste zonnestraal ombuigt in een donderwolk. In dat geval buigen wij allen eerbiedig het hoofd. Hou vol. We hebben het allemaal voor de kiezen gehad. Het komt goed. Vergeet niet, u krijgt er veel voor terug. En Vaderland garandeert u vandaag, de redding is nabij.

 

Vooruitgang

Vaderland houdt graag de moderne technologie voor u bij, zaken die het leven een stukje makkelijker maken. Het huzarenstukje dat we vandaag onder jullie aandacht brengen is een uitvinding waar vele vaders al jaren van zullen dromen. Het is een project dat zich op dit moment nog in de crowdfunding fase begeeft maar er is al zoveel geld binnen geharkt dat dit wonderlijke apparaat naar alle waarschijnlijkheid in 2017 in productie gaat. Laten we de spanning niet verder opvoeren.

Vaders, het is zover. Een wekker die zelf koffie zet. U wordt iedere ochtend wakker van een pruttelende kan koffie naast u hoofd en de diepe, rijke geur die dit wonder door uw kamer jaagt. Wat een weelde. Hij laat uw telefoon ook nog eens op. Zet er dat Star Wars tosti apparaat naast en u hoeft eigenlijk uw slaapkamer nooit meer te verlaten. Vaders laat het even inzinken: Een. Wekker. Die. Zelf Koffie. Zet.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088