Vader en zijn gadgets. Slaap vadertje slaap

Slaap vadertje slaap

Baby’s, bestaat er iets mooiers? Dat bolletje, die oogjes. De adembenemende onschuld, die lieve gebalde miniatuurvuistjes. Er zijn van die mini boeddha’s die compleet in balans ter wereld komen. Die nemen het leven waar met een aangeboren vanzelfsprekendheid.

Wakker worden, een beetje eten, beetje pruttelen, onweerstaanbaar lief zijn en weer gaan slapen. Maar het kan ook anders. Deze vader heeft beide kanten van het spectrum aan den lijve ondervonden. Vooral de oudste stamhouder had nogal wat onrust in zijn kleine donder en dat had vooral voor de nachtrust nogal wat gevolgen.

Deze vader herinnert zich nog levendig de gebroken nachten. Vooral de, door experts aangeraden, zachte dwangbuis waarin hij zoonlief rond bedtijd in stond te proppen staat mij nog levendig bij. Ik zie hem nog liggen, dat lieve hoofdje boven dat ingesnoerde lijfje. Eerlijkheid gebied te zeggen, het hielp. Maar het voelde toch nooit echt goed.

 

sleepyhead

DockATot/Sleepyhead

Vaderland weet hoe belangrijk een goede nachtrust is voor kinderen én ouders. Om die reden willen we ons licht laten schijnen op de DockATot. Het is een soort mix tussen een matrasje en een bedje zonder enige vorm van poespas en gemaakt van hypoallergeen materiaal,  waarin de kleine lekker ingesloten ligt te slapen of relaxen.

Het is een Zweedse uitvinding. Een land dat het ouderschap snapt en waar vader en moeder zo ongeveer tot aan de pubertijd kunnen genieten van het ouderschapsverlof. The journey of a thousand smiles, noemen ze het zelf. Dat lijkt ons een lichte overdrijving. Maar de verhalen zijn veelbelovend. Vaderland moest wel even zoeken waar je deze nachtrustredder in Nederland kan aanschaffen. Wat bleek, hier wordt het gemaakt door een zusterbedrijf en heet het kleinood een Sleepyhead. Check het uit vader (en moeder). Wij hebben niet voor niets beloofd dat wij u door dit vaderland loodsen.

 

sleapyhead2

 

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088