Vader en zijn gadgets. Gelukkig Nieuwjaar.

Gelukkig nieuwjaar

Vader, Gelukkig nieuwjaar. Goede voornemens, Vaderland heeft er niet zoveel mee. Verandering is goed maar het laat zich zelden forceren. Want vaders laten we wel wezen, we weten allemaal dondersgoed wat goed en slecht is. Stop er mee of ga er mee door maar zeur en klaag er niet over.

De laatste week van het jaar staat bol van spijs en drank. Om vervolgens na dat bacchanaal van jezelf te verwachten dat je vanaf klokslag twaalf als een vrome monnik het nieuwe jaar in gaat, is wellicht niet echt heel realistisch. De eerste week van januari moet een mens niet teveel van zichzelf verlangen. Vergroot de slagingskans. Pak een willekeurige dag, spreek er met niemand over en doe wat er moet gebeuren.

 

 

Ieder kiest zijn eigen weg

Het enige goede voornemen dat wij uiteraard iedere dag weer uitspreken is om de best mogelijke vader te zijn voor onze kinderen. Vandaag begint Vaderland het nieuwe jaar met een leuke, speelse gadget die stiekem het hele vaderschap omhelst. Plannen maken is fijn, goed en noodzakelijk maar het leven en het vaderschap laat zich niet sturen noch temmen. We zullen mee moeten buigen met alles om ons heen en met onze kinderen om elkaar niet uit het oog te verliezen. Met deze helm geeft u die kleine het onbetaalbare gevoel dat hij of zij de teugels letterlijk in eigen handen heeft.

 

 

Dit stuk speelgoed is nog in ontwikkeling, de makers zijn op zoek naar investeerders. Vaderland voorspelt dat dit gaat lukken. Maar ook zonder deze helm ligt de wereld helemaal open. Ga de stad in samen, op ontdekkingsreis. Het is een advies dat voor vaders in iedere leeftijdscategorie opgaat. Natuurlijk deze helm mag dan thuis blijven, maar de uitkomst zal waarschijnlijk hetzelfde zijn. Ook al kent u de straten als uw eigen broekzak, het pad dat onze kinderen kiezen zal ons altijd verrassen.

Het nieuwe jaar is begonnen vader en we gaan er samen met onze kinderen iets ontzettend moois van maken.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088