Vader en zijn gadgets deel 1

Vaders. Laten we het eens over spullen hebben. Elektronische spullen om precies te zijn. Zo’n handige, gloednieuwe gadget waarover u lekker op ieder gewenst moment en overal de specificaties kunt oprakelen. Een apparaat dat u kunt demonstreren aan uw vrienden. Toen u nog geen kinderen had, toen.. ach toen. Telefoons, racefietsen, dieptemeters, decoupeerzagen en niet te vergeten dat onmisbare horloge waar u om de minuut achteloos met gestrekte arm uw e-mails op checkte.

Gadgets zin voor het hele gezin

Maar toen de baby op komst was, zag u dat assortiment in de babywinkel. U heeft het echt geprobeerd. Sommige kinderwagens waren zo gek nog niet. Dikke banden, handremmen, een vernuftig vouwsysteem, ze deden uw hart een fractie sneller kloppen. U voelde misschien iets van een lichte rush toen u voor het eerst het HD scherm van de babyfoon aan flitste. Maar u maakt Vaderland niets wijs, het is niet hetzelfde. Maar nu is daar de Mamaroo. Het is een strak ontworpen, volledig elektrisch aangedreven, op afstand bestuurbare babystoel, die beweegt als een mens! Laat u niet misleiden door de naam van de producent. Dit is ontworpen door een vader. Dat kan niet anders.

mamaroo14
Foto: 4moms.nl
mamaroo21
Foto: 4moms.nl

Praktisch onmisbaar

Het is per definitie een onzinnige vraag als het gaat om gadgets maar misschien krijgt u hem voor de kiezen. Hebben we dit wel nodig? Leg dan deze situatie maar even voor. De baby wil niet slapen. U zit daar ’s nachts, naast zo’n primitieve wipstoel, in uw boxer en met uw blote voeten op de koude keukenvloer. Zelf tolt u van de slaap maar die kleine brult onvermoeibaar door. U pakt het kindje op, hobbelt tegen beter weten in wat door de kamer. Niets helpt. Tijd voor het laatste redmiddel. U stapt in uw pyjama achter het stuur en u blijft doelloos door de nacht rijden tot het moment dat die storm op de achterbank hikkend en geeuwend tot stilstand komt. Die eerste stille seconden gelooft u het niet maar dan komt de rust als een troostende deken over u heen. U kan wel janken van geluk. Nou, deze stoel doet dat dus allemaal voor u.

Bijkomend voordeel

De stoel kan praktisch alles, op verschillende standen en snelheden. U kunt er geluid op aansluiten en het ding ziet er uit alsof het ter plekke kan opstijgen, wat wilt u nog meer? Oh wacht, dat is waar ook, u bedient de stoel met u telefoon of tablet! Dus daar moet nu ook, per direct, de nieuwste variant naar keuze van in huis gehaald worden. Want u weet het inmiddels. Met zijn allen: Alles voor het kind!

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088