Vader en dochter, jullie gaan op avontuur in de Ardennen.

Dochters

Een paar dagen geleden tipte Vaderland een vader en zoon weekend in Dalfsen. Maar al snel begon het te knagen. Wij doen we al die prachtige dochters zwaar tekort. Die willen ook wel eens met vader op pad. Het is nog even wachten. Op naar de wonderschone Ardennen voor een vader/dochter weekend. De goede mensen achter Outlive Experience hebben een geweldig programma op poten gezet voor vader en dochter.

 

vader dochter

Op avontuur

Jullie gaan op vrijdag met eigen handen het basiskamp opbouwen. Vervolgens worden jullie doodleuk in de Ardennen gedropt. Zoek het maar uit, tot in het basiskamp. Grijp dit moment aan om die kleine meid weer eens te laten zien wat voor een avonturier ze als vader heeft. U heeft namelijk geen keus. Borst vooruit en knoop een zakdoek om uw voorhoofd en pak deze mooie gelegenheid aan om weer eens een poging ondernemen om van die angst voor het donker en insecten heen te komen.

Maar dat is nog niet alles. Kanotochten, paintballen, abseilen. Een pittig programma. Geen wonder dat uw dochter minimaal 10 jaar oud moet zijn. Dit wordt een weekend dat jullie nooit meer zullen vergeten. Uw status zal hierna reiken tot aan het heldendom. Inschrijven!

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088