Lego bouwt mee aan de band tussen vaders en kinderen

Lego, wie is er niet groot mee geworden. Urenlang jezelf verliezen in het bouwen van de mooiste creaties, verhalen maken in zelf gecreëerde werelden, of geduldig zoeken naar dat ene ontbrekende stukje in de legobak. Het roept warme gevoelens op. Toch?

LEGODad

U als vader bent natuurlijk ook ooit kind geweest. De mensen van Lego beseften dit maar al te goed en zagen hier een mooie kans om het platform LEGODad te starten. Lego als middel om de band tussen vader en kind te versterken. Zelf zeggen ze er dit over:

“The amazing moments you share with your kid don’t just shape their life. They shape yours, too. LEGO Dads show us their bonding and play moments that build the foundation for a lifelong friendship.” Bekijkt u onderstaande commercial eens en u snapt precies wat ze bedoelen.

 

Verder vind u op deze community een verzameling video’s over manieren om te spelen, de Modelmixer (voorbeelden van hoe je twee Legopakketten mixt) en een verzameling ingestuurde foto’s van Legofans. Met de hashtag #LEGODads kunt u ook een plekje verwerven op deze Wall of Fame. Wat let u?

Als u de volgende keer met een doosje Lego in uw handen staat bedenk dan dat samen bouwen en spelen eigenlijk veel leuker is en bovendien ook nog iets anders moois opbouwt.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088