Lang leve de beschaving. Liefde en gelijke rechten voor iedereen.

Vader en vader

Vaders, sommige kleine geluksvogels hebben er gewoon twee. Weer andere mazelaartjes mogen zich onderdompelen in de liefde van twee moeders. Wat een weelde. Het enige dat echt belangrijk is dat een kind alle liefde en aandacht krijgt die hij of zij verdient. Opgroeien in een warme, liefdevolle familie, een stabiel thuis waar je in alle rust en geborgenheid kunt opgroeien, dat is wat telt.

Liefde

Mochten lezers hier het idee hebben dat er strikte regels gelden omtrent de samenstelling van een gezin. Dat kan maar dan is nu een goed moment om dit bericht weg te klikken. Een gezin met aan het hoofd twee vaders of twee moeders, Vaderland neemt er de hoed voor af. Liefde is liefde.

5728223962_e22a83b8be

Beschaving

Vaderland rilt al bij de gedachte maar het is een feit, lang niet alle kinderen beschikken over een warm nest, waar hij of zij zich veilig en geborgen weet. Een ander feit is dat de natuur lang niet altijd meewerkt. Gelukkig kan de wetenschap het en ander opvangen en heeft adoptie al talloze kinderen een betere toekomst kunnen bieden. Deze week heeft de hoogste rechtbank in New York laten zien dat het met de beschaving nog zo slecht niet is gesteld. De rechters hebben de definitie van het ouderschap zo geherdefinieerd dat LGBT gezinnen de rechten krijgen die ze verdienen. Met andere woorden: een pakket maatregelen die ervoor kan zorgen dat we allemaal zoveel mogelijk liefde kunnen blijven geven aan onze kinderen. Hulde!

 

 

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088