Iets goeds

Een nieuwe dag

Vaders, wat een dag. Iedereen houdt er zijn eigen opvattingen, denkbeelden en overtuigingen op na. Gelukkig maar. In het Vaderland staat één ding hoog in het vaandel.Preken, daar doen wij niet aan. Ook niet als die neiging, zoals op een dag als vandaag, lastig te onderdrukken is. Maar laat één ding  duidelijk zijn, gelijkheid en liefde regeren in het vaderland. Iedereen die daar moeite mee heeft moet maar naar een ander digitaal oord afreizen om te ontspannen. U hoeft er waarschijnlijk niet lang naar te zoeken.

Vaderland is afgelopen weekend naar een dinosaurus wezen kijken. Onze mond hangt er nog steeds van open. Dat verslag, in woord en beeld, volgt deze week. Maar vandaag maken we even een pas op de plaats. Het Vaderland moet even wennen aan dit nieuwe, gure klimaat.

darthtoaster-e1400165212499

Luchtig en goed

Vandaag kunnen wij wel iets luchtigs en  onzinnigs gebruiken vaders. Een ding dat we, bij nader inzien, eigenlijk allang in huis hadde moeten hebben.Sterker nog,  we vragen ons af hoe we het eigenlijk al die tijd zonder dit uitmuntende stuk keukengerei hebben gered.

U raad het al: Een Star Wars Broodrooster.

Morgen gaan we weer over tot de orde van de dag.
Nou, dan doen we er ook maar gelijk een ontroerend lieve babyfoto bij.
Want, iets liefs, iets onschuldigs, iets dat door en door goed is. Dat kunnen we goed gebruiken vandaag.

baby

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088