Herfstvakantietip: naar buiten met die kabouters.

De herfstvakantie staat weer voor de deur, of is voor sommigen al begonnen. Hup die natuur in vaders, want er is geen mooier jaargetij om met de kinderen het bos in te trekken. De herfst.

Met je kabouters naar de kabouters

Dat vinden de mensen van Staatsbosbeheer ook en daarom organiseren zij voor de tweede maal de Kabouterweek. De Kabouterweek vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 30 oktober op kabouterpaden op 18 locaties in Nederland. Tijdens de Kabouterweek trekken jullie verkleed als kabouters met de kinderen de buitenlucht in, op zoek naar sporen van echte kabouters.

 

kabouterpad-meisje-hr
Foto: ©Staatsbosbeheer

 

Kabouterpaden

Kabouterpaden zijn de leukste en leerzaamste paden voor kinderen van 3-7. Als u zelf nog in kabouters gelooft vader, dan is dat ook geen probleem. Met een puntmuts, rode wangen en een knapzak gaan uw kinderen op zoek naar sporen en een speciale kabouterschat. Dus vader, weg met iPad, laarzen aan en op pad. Kijk hier voor kaarten en locaties bij u in de buurt hier.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088