Even bellen met de Sint

Zo vader, we nemen aan dat bij u ook de meest stressvolle weken van het jaar zijn begonnen? En dan hebben we het natuurlijk niet over de naderende eindejaarsgesprekjes, de wat-moet-ik-dit-jaar-aan-met-kerst problematiek of de uiterst spannende ontknoping naar het winterkampioenschap. Nee, als u wat jongere kinderen hebt dan begrijpt u dat de wereld er sinds zaterdag een stuk anders uitziet.

Sint

Hij is er weer, de goedheiligman met zijn gevolg. Elke avond klokslag zes voor de buis kijken naar het Sinterklaasjournaal. En zeg nu eerlijk, u had vroeger toch ook een oogje op Diewertje? Spanning dat is misschien nog wel het beste woord voor deze periode, uw kinderen zijn waarschijnlijk niet te houden. Moet u eerlijk zeggen, u heeft in deze periode toch ook wel eens de Sint gebruikt als machtsmiddel tegen de wat moeilijk luisterende spruiten? Wie niet? Tegenwoordig wordt dit u een stuk makkelijker gemaakt.

 

sint

App

De app bellen met Sinterklaas is de uitkomst, met een druk op de knop heeft u de Sint aan de lijn. U kunt het gesprek volledig personaliseren, met leeftijd, waar het kind van houdt en wat de reden is voor het belletje. Of het nu om een complimentje gaat of om te zorgen dat uw kind netjes zijn of haar bord leeg eet, de Sint is met deze app binnen handbereik. U kunt hem ook een voicemail laten inspreken, een sms sturen of zorgen dat hij u belt. Briljant toch?

Download ‘Bellen met Sinterklaas’ voor iPhone

Download ‘Bellen met Sinterklaas’ voor Android

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088