Vader, kindermuziek is slopend. Ontferm u over die muzikale opvoeding.

Babymuziek, er zijn grenzen.

Vaders, laten we het eens over één van de zwaarste aspecten van het ouderschap hebben. Kindermuziek. In het begin zat u nog zo vol van vertedering als u naar die wolk in dat bedje keek, het maakte u allemaal niets uit. U blééf aan dat touwtje trekken van die muzikale trekpop. Niets was teveel om die oogjes te zien oplichten en dat lachmachientje aan de praat te krijgen. Maar na een paar maanden begint het toch te knagen, dat getangel.

 

rockabye-baby-2

 

Muzikale indoctrinatie

Deze vader probeerde dat op te lossen door gewoon rücksichtslos de eigen muziekcollectie aan te slingeren. Een principe dat op den duur zeker zijn vruchten afwerpt maar begin er niet te vroeg mee. Het was toch allemaal iets te veel van het goede. Jazz, blues, pop en soul, het werd met een complete gelatenheid ondergaan. Metal, zou dat dan wat zijn? Ruim voor de eerste gitaarsolo sloeg de paniek in die kijkertjes al toe en kwam de net ingenomen ochtendmelk er spontaan weer uit. Als bonus kreeg vader er van zijn lieve vrouw gratis een ouderwetse oorveeg bij. Dit moest duidelijk anders.

 

metal

 

Rockabye baby, de redding is nabij.

Zijn we dan echt overgeleverd aan die blarentrekkende Kinderen voor Kinderen platen? Moeten we ons als een mak schaap neerleggen bij de psychedelische clowns en de ongemakkelijke oude kabouters die Studio 100 ons al jaren door de strotjes duwt? Nee vaders, nee! Er is meer en Vaderland wijst u de weg. Rockabyebaby maakt al jaren muziek voor baby’s die u zelf ook nog wel eens opzet als de werkdag zwaar is gevallen. Het geniale idee blinkt uit in eenvoud. Pak de muziek van de grootheden uit pop- rock en metal en maak daar, volledig trouw naar de originelen, vredige babypingelmuziek van.

 

Van Slayer tot Adele en van Black Sabbath tot Elvis, geen genre gaat vrijuit. Al meer dan 70 delen zijn er inmiddels verschenen. U gaat na het eerste jaar naadloos over op de originele versies die geduldig liggen te wachten. Na ongeveer twee jaar zit u samen gezellig samen aan de ontbijttafel het hele oeuvre van Metallica mee te blaffen. Rockabye baby verkoopt digitale downloads, cd’s en voor de ware liefhebber zijn er zelfs een aantal edities op vinyl geperst.  Wacht niet te lang. Vaderland adviseert: groot inslaan.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4088