Slaap kind, slaap!

De vakantie is voorbij
Vaders, de vakantie loopt voor velen ten einde. Een deel van u zit, met een zweem van het laatste restje vakantiebruin nog op het gezicht, al weer in het vaste, dagelijkse ritme. De kinderen gaan weer naar school. Vaderland hoopt dat u op uw vakantieadres heeft gemerkt hoe belangrijk en fijn het ook weer is om als gezin alle tijd voor elkaar te hebben. U bent weer helemaal tot elkaar gezwommen, gefietst, gebald en gelachen. De onvermijdelijke uitbarstinkjes en die verbrande schouders zijn snel weer vergeten maar de herinneringen aan een geslaagde familievakantie blijven een leven lang bij. Sluit de ogen en u ziet uzelf toch ook binnen no time weer op die achterbank van de familieauto zitten. Tot zover. Vaderland gaat over op de orde van de dag. Wellicht was u bang dat Vaderland hier een cursus: ‘Maak eens een mooi vakantiefotoboek’, op u ging loslaten. Wees gerust. Daar zijn genoeg andere sites voor. Dat zoekt u maar lekker zelf uit.

pexels-photo-69096 versie 2

Slapen
Misschien hebben ze uw pad gekruist, de afgelopen weken. Die verse vader die zijn pas geboren baby vol goede moed meetorst op vakantie. Prima. Baby’s vinden in principe alles best. Zolang de voedseltoevoer niet stokt en hij of zij niet al te lang in een vastgekoekte luier hoeft te zitten, zal het die kleine, pruttelende druif een zorg zijn in welk land of provincie zijn melk opgewarmd wordt. Maar baby’s zijn baby’s. Dat kun je ze niet kwalijk nemen. Ze huilen regelmatig ontzettend hard, vooral als ze niet willen slapen op het moment dat het u erg goed zou uitkomen. Dat is hun goed recht.
Neemt niet weg dat deze vader zich de afgelopen week twee keer verslikte in zijn regionaal gebrouwen Franse speciaalbiertje toen zo’n kleine schat keihard in de weerstand schoot. Senior probeerde van alles. Terwijl hij zalvend babytaal prevelde werden de rammelaars en knuffels in stelling gebracht. Met resultaat. Het kind zette vol overgave nog even een tandje bij. Met die misthoorn op de arm, werd in allerijl  een fles warm gemaakt.  U kent het. Een half uur later viel de schorre baby van pure uitputting in slaap. Rond de klok van half 6 in de ochtend herhaalde dit tafereel zich. Echt zo’n moment waarin je realiseert hoe dun zo’n tentdoek daadwerkelijk is. In dit verhaal zijn geen schuldigen. Deze vader van dit pasgeboren wondertje had gewoon wat hulp nodig. En daar is Vaderland voor. Kijk eens hier. Download dit allemaal direct.

Gerelateerd


Notice: WP_Query werd aangeroepen met een argument dat verouderd is sinds versie 3.1.0. caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/vaderland/domains/vaderland.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085